FORORD.

Bestyrelsen for Gug- Søndertranders  Lokal-historiske Arkiv har besluttet, at vi i år vil udsende en julehilsen til vore medlemmer - og samtidig indkalde til generalforsamling i Gug kirkes sognesal torsdag d. 15 - 1 - 1998 kl.. 19.00.

Med hensyn til indsamling af billeder begynder der efterhånden at dukke stadig flere frem fra gemmerne rundt omkring - og det gav os den idé, at det kunne være spændende at se, hvordan forskellige ejendomme så ud før i tiden i både Gug og Sdr. Tranders ,- og derpå sammenligne med et aktuelt billede af samme bygning,- og man kan hurtigt konstatere, at tiden går ikke sporløst hen over en bygning!

Den tekst, der ledsager billederne, vil prøve at fortælle, hvornår det gamle billede er taget, hvad bygningerne har været brugt til og hvad der er sket med ejendommen i tiden efter at det gamle billede blev taget. Det vil dog være naivt at tro, at vi nu sidder inde med al den viden, der er knyttet til bestemte billeders motiver,- så vi tager fortsat gerne imod nye og supplerende oplysninger!

Til trøst for dem, der kigger forgæves efter deres eget hus, kan vi sige, at der jo også må forventes at komme en jul næste år.

Bestyrelsen.